Food battle 2.0 | Twigs

Twigs

Annons

Food battle 2.0

battle

What do you prefer? (Swedes will understand this).

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen M

    Jag föredrar att plocka 80% naturgodis och 20% vanligt godis när jag äter godis haha.. Båda är ju precis lika onyttigt/högt i kcal (bara de att naturgodiset innehåller naturligare fetter) men tycker att naturgodis e godare 🙂

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats